Главная » 2023 » Травень » 27 » Разом до Перемоги та Миру
13:40
Разом до Перемоги та Миру

23 травня 2023року в рамках Всеукраїнського Олімпійського дня  у Костянтинівському закладі загальної середньої освіти №16 Костянтинівської міської ради пройшов  захід, присвячений  участі Національної олімпійської команди України у ІІІ Європейських іграх 2023 року в Кракові під гаслом «Україна в колі друзів – рухаємось разом до Перемоги та Миру». У цьому  заході  взяли участь учні  5-8 класів.

    Метою даного заходу було залучення дітей до активних занять спортом, ознайомлення з розвитком сучасного олімпійського руху, пропаганди здорового способу життя та олімпійських цінностей, а також патріотичне виховання молоді.

    Спочатку  учні переглянули тематичний ролик, згадавши про розвиток олімпійського руху в Україні та видатних спортсменів нашої Батьківщини, які прославляють країну на світовій арені. Під час спілкування з дітьми вчитель розповів про досягнення  легендарного спортсмена Донеччини Сергія Бубки. Далі учні взяли активну участь у вікторині.  Вони показали гарні знання з історії виникнення та розвитку олімпійських ігор та досягнень українських спортсменів на олімпіадах.

    Не залишились діти без фізичних вправ, бо рух - це життя . Діти із задоволенням виконували цікаві завдання під музику. А завершився захід змаганнями. Діти змагалися у віджиманнях  від підлоги , стрибах у довжину з місця , стрибках зі скакалкою та інших видах вправ. П’ятий клас змагався із шостим , а сьомий з восьмим.

    Результатом змагань обох  пар команд стала нічия. Перемогла дружба , тому всі учні залишилися веселими і задоволеними . Ми ще раз побачили, що в нашій школі ростуть сильні, спритні й сміливі. Тож бажаємо всім спортсменам  впевненості, сміливості та перемог.

Вчитель фізичної культури Єрьомін С.Ю

Категория: Новини школи | Просмотров: 63 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]