Главная » 2020 » Січень » 27 » «Розвиток початкової школи в контексті завдань НУШ: рік другий»
22:52
«Розвиток початкової школи в контексті завдань НУШ: рік другий»

27 січня 2020 року в Костянтинівському закладі загальної середньої освіти І- ІІІ ступенів №16 відбулася педрада з теми «Розвиток початкової школи в контексті завдань НУШ: рік другий», метою якої було: сприяти вдосконаленню професійної компетентності вчителів щодо формування та розвитку ключових умінь здобувачів освіти .

Педрада пройшла в нестандартній формі. В інтелект-кафе за філіжанкою кави вчителі обговорили нагальні питання щодо впровадження НУШ:рік другий. За цеглинками LEGO вчителі об’єднались в групи та плідно працювали. Шевченко О. А провела « Коло дружби». Хрипко Н. К. розповіла як проходить освітній процес у 2-А класі. Вчителька відмітила, що головна мета НУШ-це якісна початкова освіта, заснована на формуванні у здобувачів освіти компетентностей для успішної самореалізації в суспільстві. Курочка С. О. звернула увагу на ключові уміння ХХІ століття. Вчителі обговорили освітні технології, які сприяють формуванню в учнів умінь працювати командою, відповідально ставитися до своєї роботи, розвивати критичне мислення та емоційний інтелект:

технологія «Кластер» (Хрипко Н, К.) ;

технологія «Лепбук»( Степанченко Хе Ден Сук);

фантазуємо з LEGO ( Губанова С. В.);

STEM-освіта (Жирнова Н. А.)

Завершивши обговорення, вчителі презентували кластери «Урок в НУШ», «Учень НУШ», «Учитель НУШ». Засідання пройшло в теплій та дружній атмосфері.

Керівник ШМО учителів початкових класів Хрипко Н. К.

Категория: Новини школи | Просмотров: 321 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]