Главная » 2021 » Квітень » 7 » Рух – це енергія , рух – це життя , рух – здоров'я майбутнього покоління
11:41
Рух – це енергія , рух – це життя , рух – здоров'я майбутнього покоління

Щоб навчити цінувати власне здоров’я , виховувати в школярів потребу в постійній руховій активності , зміцнити здоров’я , залучити до активних занять фізичною культурою та спортом  06.04.2021 року в Костянтинівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 16  була проведена загальношкільна ранкова зарядка в дистанційному режимі . Під час цього заходу були охоплені всі учні ЗЗСО № 16 , а також усі класні керівники разом із вчителем фізичної культури , які проводили ранкову гімнастику.

    Загальношкільна зарядка почалася  з ходьби та бігу на місці . Далі після вправ на відновлювання дихання діти розім’яли шию , плечовий пояс і руки .

Потім діти виконали вправи для м’язів тулуба й ніг . Більш фізично підготовлені учні середніх і старших класів виконали силові вправи – згинання та розгинання рук в упорі лежачи . Також учні зробили серію вправ для розвитку  гнучкості . У кінці зарядки всі дружньо пострибали й закінчили вправами, спрямованими на розслаблення м’язів та заспокоєння дихання .

      Учням дуже сподобалася ранкова зарядка . Вони  отримали заряд бадьорості й сил ,та з гарним  настроєм провели залишок дня . Занадто рухливим дітям зарядка допомогла заспокоїтися й правильно використати свою енергію . А більш повільним та спокійним – активізуватися .

     Для деяких учнів цей день був не новий , бо вони кожного ранку роблять зарядку разом із батьками . Діти показали свої улюблені вправи . Сподіваюсь, цей день буде поштовхом  для всіх  кожного ранку виконувати зарядку .

Вчитель фізичної культури     Єрьомін С.Ю

Категория: Новини школи | Просмотров: 177 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]