Главная » 2021 » Березень » 18 » “Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація”
16:47
“Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація”

         Ні для кого не буде таємницею, що рух – це життя. Здоров’я людини повністю пов’язане з високою руховою активністю. Звичайно сучасний розвиток технологій, механізація праці та наявність особистого транспорту полегшує наше повсякденне життя, але, на превеликий жаль, позбавляє наш організм м’язових навантажень та знижує рухову активність. Як підсумок – ціла низка проблем із здоров’ям!

        Аби на власному прикладі довести переваги рухової активності, 17 березня учні 10-а класу Костянтинівського  ЗЗСО № 16 розпочали класну годину “Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація”  физхвилинкою від Козельскої Олени.

Метою заходу було формування ціннісного ставлення юнацтва та молоді до власного здоров'я, покращення фізичного розвитку та фізичної підготовленості з урахуванням вимог майбутньої професійної діяльності. Під час заходу здобувачі освіти обговорили (з використанням відеоролика) основні фактори здорового способу життя, роль рухової діяльності у   розвитку особистості.

           Під час онлайн-тестування учні показали високий рівень теоретичних знань, з'ясували, як  рухова активність  впливає на первинну профілактику хронічних неінфекційних захворювань та фізичну  реабілітацію.

Підсумовуюючи, всі учасники прийшли до висновку  про важливу роль рухової діяльності у житті сучасної людини.

 

Класний керівник Мирошниченко Олена Миколаївна.

 

 

Категория: Новини школи | Просмотров: 159 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]