Главная » 2023 » Грудень » 8 » Що таке доброчесність?
11:21
Що таке доброчесність?

Національним агентством з питань запобігання корупції ініційовано проведення у школах Тижня доброчесності з 27 листопада по 9 грудня 2023 року.

Школа повинна стати середовищем, де будуть формуватися нові норми суспільної взаємодії – взаємоповага, честь і гідність, доброчесність та справедливість.

В рамках тижня в закладі освіти проводились різноманітні тематичні заходи, метою яких було познайомитися  з поняттям «доброчесність» та  поглибили  знання про корупцію та її негативні наслідки.  

Для учнів 9-а класу, вчителем ОЗ Тесленок І.В. проведений онлайн тренінг « Що таке доброчесність », на якому здобувачі освіти активно обговорювали різні ситуації та оцінювали правильність чи хибність вчинків, описаних у ситуаціях, пропонували власні принципи доброчесності, яких слід дотримуватись у школі та повсякденному житті.

Ми всі хочемо жити в розвиненому середовищі, яке базується на взаємній повазі, честі та гідності, справедливості та доброчесності. Для формування такого суспільства потрібно, щоб більшість його членів свідомо поділяли ці цінності. Виховувати їх треба починати з дитинства. Адже в школі діти активно вчаться спілкуватися з іншими людьми і будувати стосунки. А вчитель як модератор має можливість спрямувати їх у правильному напрямку, показати і навчити, як чинити у спірних ситуаціях.

Категория: Новини школи | Просмотров: 35 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]