Главная » 2021 » Грудень » 2 » «Що таке корупція?»
21:42
«Що таке корупція?»

Протягом тижня доброчесності, який проходить в нашому закладі з 29 листопада по 03 грудня, для учнів Костянтинівського ЗЗСО № 16 була організована низка заходів рекомендованих Офісом розбудови доброчесності при НАЗК

Як написано в методичних рекомендаціях, навчання доброчесності - це надання знань та навичок необхідних для запобігання проявам недоброчесної поведінки у повсякденному житті, а також формування доброчесних стратегій поведінки.

Саме тому з учнями ми говорили про « доброчесність», «доброчесне суспільство», повторили такі поняття як « академічна доброчесність» та  «корупція».

З учнями 10 класу, Тесленок І.В., було проведено заняття «Що таке корупція?». Тема обрана не випадково, бо в рамках Усесвітнього дня Гідності 2021, ми вже розглядали це питання, feedback був неймовірний.

Ми розглянули які є види корупції, розглянули у яких сферах можемо зустріти корупцію. З допомогою  цікавих вправ спробували визначати, що є корупцією, а що ні. Доречи,  помилки були майже у всіх груп. І це стало предметом конструктивного діалогу. Як результат – ми підшили до обговорення впливу корупції на суспільство. Приємно було чути « дорослі» думки, обговорення того, як  би існувала наша країна без « такої поганої звички». Наприкінці заняття учні попрацювали з ситуаціями, спробували самостійно знайти  правильний, доброчесний вихід , та обговорили, як це рішення може вплинути на довгострокову перспективу.

Цей захід не залишив байдужими ні учнів, ні вчителя, а це- найголовніше.

Категория: Новини школи | Просмотров: 120 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]