Главная » 2019 » Грудень » 8 » Шкільні змагання з баскетболу
16:01
Шкільні змагання з баскетболу

О Спорт! Ти прогрес! Ти сприяєш вдосконаленню людини – найбільш прекрасного творіння природи.

П’єр де Кубертен

Спорт – це життя!

Напевно, кожному з нас відомий цей вислів. А для багатьох учнів Костянтинівського загальноосвітнього закладу освіти І-ІІІ ступенів № 16 це не просто слова, а стиль життя. Саме тому учні 9 – 11 класів запропонували провести до Дня збройних сил України товариський матч з баскетболу.

День збройних сил України - одне з найважливіших національних свят. Українське військо спирається на багатовікову історію та славні традиції. На сьогодні на службі в українській армії налічується понад 200 тисяч військовослужбовців. Впевнені, що випускники нашої школи в майбутньому охоче поповнять лави захисників Вітчизни.

Спортивні змагання відбулися 6 грудня 2019 року. У турнірі взяли участь три рої школи, а саме учні 9-10 класів. Мета заходу – зміцнення здоров’я підлітків, залучення їх до систематичних занять баскетболом та підвищення майстерності юнаків, розвиток та загартування морально-вольових якостей юних спортсменів.

Гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалася за звання найкращої. До самого завершення змагань зберігалась інтрига, тому що усі рої були сильні, завзяті та варті перемоги. Отож не дивно, що товариський матч завершився по-товариськи. У результаті трьох ігор кожна команда відчула себе і переможеною, і переможцем, і з рахунком 1:1:1 домовилися продовжити трибій наступного тижня.

Інтрига зберігається – найсильніший переможе!

Щиро дякуємо всім уболівальникам, які підтримували та тримали в тонусі наших гравців!

Класний керівник 10-А класу Бочкарьова О.М.

Категория: Новини школи | Просмотров: 196 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]