Главная » 2021 » Квітень » 22 » «Скажем булінгу STOP!»
09:30
«Скажем булінгу STOP!»

Булінг – це духовна та фізична слабкість чи демонстрування сили? Булінг -  глибока проблема сучасного молодіжного середовища. Це відносно новий термін для пересічного громадянина, зміст якого кожен із нас не просто знає, а в більшості випадків стикався з цим явищем, імовірніше в дитинстві.            Таким чином з метою виховування моральних якостей та доброзичливого ставлення до оточуючих, пройшов онлайн захід, направлений на одночасну та всесторонню роботу з протидії булінгу у школі у Костянтинівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №16 пройшов виховний захід «Скажем булінгу STOP!»

Під час заходу вихованці 7-Б класу прослухали інформацію про булінг та його види, відповідальність за вчинення булінгу, механізми реагування на випадки булінгу і захист постраждалих осіб. Діти активно відповідали на питання, обговорювали терміни боулінг та цькування, наводили приклади випадків боулінгу, про які вони чули від однолітків або читали на сторінках Інтернет ресурсів.

Актуальним стало питання  ХТО  СТРАЖДАЄ ВІД БУЛІНГУ? Але не очикуванними стали відповіді, що на думку дітей від булінгу страждають і жертви, і агресори, і свідки. Усі вони переконані в цьому тому, що учасники переживають емоційні проблеми, не вміють будувати стосунки з людьми, мають проблеми психо-емоційного розвитку. Діти зробили висновок, учнівська молодь потребувє підтримки дорослих, які б допомогли їм розвинути здорові стосунки з людьми не лише у навчальному закладі, але й протягом усього їх подальшого життя.

 

Курочка С.О.

Категория: Новини школи | Просмотров: 306 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]