Главная » 2019 » Грудень » 6 » «Снід: подумай про майбутнє — обери життя»
14:08
«Снід: подумай про майбутнє — обери життя»

1 грудня вся світова спільнота відзначає Всесвітній День боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема. Всесвітній День боротьби зі СНІДом став одним із найбільш визнаних міжнародних днів здоров’я і можливістю підвищити рівень обізнаності про це захворювання і його профілактику.

З метою поліпшення інформаційно-просвітницької роботи щодо профілактики ВІЛ-інфекції-СНІДу, попередження дискримінації й стигматизації ВІЛ-позитивних осіб, а також з метою виховання у школярів толерантного відношення до ВІЛ-інфікованих і хворих на ВІЛ СНІД в Костянтинівському ЗЗСО № 16 пройшла низка заходів піл девізом «Снід: подумай про майбутнє — обери життя»

Вчитель основ здоров’я Тесленок І.В. провела тренінги з теми «Що треба знати про СНІД». Зворотним зв’язком стало виготовлення лепбуків « Ми проти СНІДу »

Класні керівники провели тематичні класні години з тем: «СНІД – загроза людству»; «Ставлення оточуючих до ВІЛ – інфікованих людей»; «Ми за здоровий спосіб життя».

Такі заходи допомагають учням усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, уберегти себе від цього страшного захворювання, зробити правильний вибір у житті.

Категория: Новини школи | Просмотров: 325 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]