Главная » 2019 » Січень » 17 » «Соборна Україна: – від ідеї до життя»
20:36
«Соборна Україна: – від ідеї до життя»

Україна - це наша земля, рідний край, наша країна з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, і зрозуміло, мудрими, талановитими людьми.

17 січня 2019 р. до 100-річчя Соборності України в Костянтинівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 16 для учнів 10-11 класів пройшов виховний захід «Соборна Україна: – від ідеї до життя».

Мета заходу: стимулювати інтерес учнів до історії та культури рідної держави; поглибити знання про історичний факт злуки українського народу, його значення; формувати почуття гордості за свій народ, патріотизму, активне ставлення до життя, риси громадянина нашої держави; сприяти вихованню національної самосвідомості та осмислення відповідальності за майбутнє країни;

Початок заходу традиційно розпочався Державним Гімном України.

Далі ведучі розповіли про історичний факт злуки українського народу, його значення. Запропонували переглянути документальне відео «Акт Злуки 1919р.». Учениця 11-А класу Мільчановська Ілона підготували питання з історії українського державотворення та розвитку й зміцненню держави. На карті «Єднання країни» учні 10 та 11 класів залишили голубів з побажаннями: миру, єдності, злагоди, процвітання.

Наприкінці заходу учні долучилися до акції єдності «100-річчя Соборності України» та утворили свій живий ланцюжок.

Але хочеться вірити, що уроки історії не пропадуть даремно, а любов, повагу до Батьківщини ми пронесемо в своєму серці й передамо наступним поколінням.

Стародубцева І.В. та Шиманська Ю.Ю.

Категория: Новини школи | Просмотров: 295 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]