Главная » 2021 » Вересень » 16 » Спорт-дайджест « Мій улюблений вид спорту»
08:46
Спорт-дайджест « Мій улюблений вид спорту»

 Усім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією стало у Костянтинівському ЗЗСО № 16  проведення  Олімпійського тижня , присвяченого Дню фізкультури та спорту. Це свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту.

Цього року він пройшов з 13 по 17  вересня. Метою проведеного тижня  було визначено поширення ідей олімпійського руху в Україні, активізацію фізкультурно-масової роботи в навчальному закладі, формування у дітей  мотивацій до здорового способу життя, виховання учнів  на гуманістичних ідеалах олімпізму.

У школі були підготовлені і проведені ряд заходів, присвячених Дню фізичної культури та спорту:  змагання з різних видів спорту ,турніри з футболу,  квести , марафон спортивних ігор, малі Олімпійські ігри.

Діти з 2 по 11 класи з інтересом та цікавістю долучилися до спорт-дайджесту на спортивну тематику « Мій улюблений вид спорту» та створили змістовні стіннівки на тему Олімпійських ігор Токіо 2021.

Тиждень був насичений, цікавий та змістовний. Побажаємо учням  успіху в подальших спортивних звершеннях, адже спортивне життя школи не обмежується одним тижнем, попереду у кожного ще багато спортивних досягнень.

                                        Педагог-організатор Морозова Тетяна Володимирівна

Категория: Новини школи | Просмотров: 117 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]