Главная » 2023 » Вересень » 15 » «Спорт для всіх»
20:05
«Спорт для всіх»

   З 14 по15 вересня 2023року в рамках олімпійського тижня у Костянтинівському закладі загальної середньої освіти №16 Костянтинівської міської ради пройшов олімпійський урок. Цей урок був проведен в режимі онлайн вчителем фізичної культури Єрьоміним С.Ю. у 5,6,7 та 8-му класі.

   Метою даного заходу було формування свідомого ставлення та мотивації до занять фізичною культурою та спортом, популяризації олімпійського руху та здорового способу життя, а також запобігти правопорушенням і негативним явищам серед дітей та підлітків.

    Спочатку  учні пригадали історію виникнення Олімпійських ігор, символіку, згадали про розвиток олімпійського руху в Україні та видатних спортсменів нашої Батьківщини, які прославляють країну на Світовій арені, познайомилися із маловідомими фактами про олімпійський рух у світі. Далі була вікторина,  в якої діти приймали активну участь .Учні показали гарні знання із історії виникнення та розвитку олімпійських ігор, та досягнень українських спортсменів на олімпіадах.

      Далі  олімпійський урок продовжився руханкою .  Діти із задоволенням виконували вправи та різноманітні рухи. Вони  отримали заряд бадьорості й сил ,та з гарним  настроєм провели залишок дня .

    На прикінці  вчитель провів опитування дітей з приводу їх позашкільних занять у секціях. Виявилося , що багато дітей займаються спортом та мають певні досягнення. Тож побажаємо всім спортсменам  впевненості, сміливості та перемог.

                  Вчитель фізичної культури  :        Єрьомін С.Ю.

Категория: Новини школи | Просмотров: 46 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]