Главная » 2021 » Вересень » 15 » Спорт квест" У здоровому тілі- здоровий дух"
21:12
Спорт квест" У здоровому тілі- здоровий дух"

       «В здоровому тілі – здоровий дух!» Під таким девізом у Костянтинівському закладі загальної середньої освіти №16 Костянтинівської міської ради 14  вересня 2021 року пройшло відкриття шкільної  спортивної олімпіади. . Команди 7-8 класів приянали участь у спорт квесті " У здоровому тілі- здоровий дух"

Гра  почалася  з представлення команд. Пролунав олімпійський гімн і спортсмени школи  винесли  прапор шкільних олімпійських ігор. Вчитель фізичної культури Єрьомін С.Ю, привітав учасників і ознайомив із програмою змагань. Далі команди розійшлись по станціям і почалась боротьба.

        Під час  змагань, учасники випробували себе на наступних станціях: «біг на трьох ногах», флорбол ,підтягування на перекладині, біг 60м,влучність та стрибки в мішках. Жага перемоги віяла над спортивним майданчиком. Кожен переймався за свій етап, вболівав за свій улюблений клас. На заході панувала атмосфера доброго настрою, спортивного духу та підтримки суперників . Журі було суворе та досвідчене.

        В результаті змагань третє місце розділили між собою команди 7-Б і 8-Б класів. Друге місце зайняла команда 8-А класу. І на почесну першу сходинку піднявся 7-А клас.

       Було весело, спортивний азарт зашкалював, а перемоги надихали. Але найяскравішим спогадом цього дня, безумовно, буде щире спілкування з однокласниками ,  та щирі посмішки друзів.

 

Вчитель фізичної культури                     С.Ю. Єрьомін

Категория: Новини школи | Просмотров: 102 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]