Главная » 2023 » Листопад » 28 » Спорт - моє покликання
20:56
Спорт - моє покликання

У рамках Всеукраїнського проєкту «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ зі спортом» з 16.11.2023 по 23.11.2023 року в Костянтинівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 16  був проведений фестиваль "Спорт -моє покликання", де діти розповідали про свої спортивні захоплення, надсилаючи фото та відеоматеріали.

На уроках фізкультури учні розповіли про свої улюблені види спорту. Хлопці обожнюють грати у футбол та баскетбол , а дівчата займаються волейболом. Старші учні відвідують тренажерні зали.  Спортсмени нашого навчального закладу мають певні досягнення в різних видах сорту  та продовжують тренуватися у такий складний час в інших містах нашої країни, навіть за кордоном.

Спорт зміцнює здоров’я, контролює тиск і допомагає уникнути утворення тромбів. Фізичні навантаження завжди підтримують тонус організму. У людини, що займається спортом, підвищується інтелект. Усвідомлюючи цей факт, діти регулярно виконують ранкову зарядку. На вихідних разом із батьками та друзями займаються ігровими видами спорту. Після уроків виконують силові вправи.

Учні нашого закладу прагнуть бути здоровими , спритними і сильними. Вони люблять спорт, тому що  люблять життя. Діти, займайтеся спортом, і ваше життя зміниться на краще!

 

Категория: Новини школи | Просмотров: 35 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]