Главная » 2021 » Вересень » 16 » Спорт-тайм «Малі олімпійські ігри»
07:18
Спорт-тайм «Малі олімпійські ігри»

15 вересня 2021 року шкільне життя  учнів та учительського колективу Костянтинівського ЗЗСО №16 було насиченим та цікавим. В цей день відбулися спортивні змагання «Малі Олімпійські ігри» серед дітей 5-го і 6-х класів.

    Урочисто, у шкільному супроводі Олімпійського Гімну збірної  України, розпочалося веселе спортивне свято. Як і зазвичай, зі вступним словом та побажаннями перемог виступив вчитель фізичної культури. Сергій Юрійович  наголосив , що проведення шкільної спартакіади є, перш за все, пропагандою фізичного виховання і спорту як важливого засобу збереження і зміцнення здоров’я, загартування, підвищення працездатності учнів та побажав дітям здобути перемоги для подальшої участі у міських , обласних та Всеукраїнських спортивних змаганнях школярів. Кожна команда вишикувалася, представила особистий девіз із своїми емблемами та представила спеціально підготовлені плакати на спортивну тематику.

     Змагання проводилися у форматі естафет. Естафети включали таки види,як біг і передача естафетної палиці,ведення футбольного і баскетбольного м’яча ,стрибки та інше.

     Учасники кожної команди боролися як справжні олімпійські спортсмени, адже це велика честь цілим класом отримати високу нагороду у школі!

    Суддівська команда визначила переможців. І підсумки змагань наступні:

  • ІІІ- місце зайняла команда 5-А;
  • ІІ - місце зайняла команда 6-Б;
  • І – місце зайняла команда 6-А.

    На  урочистій лінійці всі переможці  отримали почесні грамоти. І якими б результати не були, кожен учень добре знає, що головне у шкільній спартакіаді – не перемога, а участь у ній, можливість позмагатися зі своїми ровесниками та просто добре провести час з улюбленими вчителями у шкільному колі! Адже шкільне життя таке прекрасне і таке спортивне!

Просмотров: 117 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]