Главная » 2019 » Вересень » 20 » «Стежками партизанської слави».
14:01
«Стежками партизанської слави».

Щорічно в Україні 22 вересня відзначають День партизанської слави. Саме цей день вважається початком підпільно-партизанського руху в нашій країні. Таке свято було засноване у 2001 році указом президента України для підтримки ветеранів війни та з метою всенародного вшанування подвигу партизанів і підпільників у період Другої світової війни 1941-1945 рр.

цієї нагоди 20 вересня в Костянтинівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №16 відбувся захід «Стежками партизанської слави». Мета заходу: виховувати у здобувачів освіти патріотичні почуття, гуманізм, гордість за історичне минуле нашої держави, любов до України, пошану до подвигу загиблих і тих, хто пережив війну.

Під час заходу здобувачі освіти 8-А касу, переглядаючи презентацію та відеоматеріали, згадали про час, коли утворився і діяв підпільно-партизанський рух в Україні, які героїчні подвиги здійснили учасники підпілля і партизани, чим пожертвували задля того, щоб врятувати людські життя. Наприкінці заходу школярі вшанували хвилиною мовчання загиблих героїв – учасників підпільно-партизанського руху. Підлітки зазначили, що День партизанської слави буде передаватися з покоління в покоління і надалі. Їх серця зберігатимуть такі поняття, як Батьківщина, честь, обов’язок і пам’ять.

Класний керівник Трискиба О.Д.

Прикрепления: Картинка 1 · Картинка 2
Категория: Новини школи | Просмотров: 243 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]