Главная » 2021 » Лютий » 2 » Сторінками тижня іноземної мови
20:39
Сторінками тижня іноземної мови

Не для кого не секрет, якщо час спливає швидко, то він проведений з користю і був насиченим лише приємними подіями та позитивними емоціями. Ось таким і був тиждень англійської мови у Костянтинівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №16. Мета проведення тематичного тижня видалась досить простою: популяризація вивчення англійської мови серед здобувачів освіти, поповнення скарбнички знань кожної дитини. Таким чином здобувачі освіти мали змогу зануритися в атмосферу вивчення англійської мови за допомогою динамічних інтерактивних ігор та веселих віртуальних екскурсій.

         Тиждень розпочався з інтерактивної гри “Who am I?” у перших класах Нової української школи, під час якої нушата відгадували загадки, працювали з кольорами та геометричними фігурами.  Діти з задоволенням виконували завдання, співали пісні та розповідали вірші

         Продовжуючи ігрову тематику здобувачі освіти НУШ другого року навчання, приймали участь у грі-проекті “I am in the jungle”. Діти з задоволенням розповідали про диких тварин, які живуть в джунглях та придумували пригодницькі казки про їх пригоди. Підсумком гри стали цікаві та оригінальні колажі, які діти оформили, даючи волю своїй фантазії.

         Вихованці третього класу (НУШ третій рік навчання) мали змогу продемонструвати свої творчі смаки. Діти ознайомились з відомими серед туристів місцями Лондона,  столиці Англії та зробили розфарбовки до теми “I Love London”. З-А клас є також інклюзивним класом. Діти, які отримують інклюзивну освіту не залишились без уваги. Помічники вчителя крок за кроком допомагали дітям впоратись з творчим завданням та стати активними учасниками процесу пізнання та реалізації творчих здібностей.

         А ось п'ятикласники були залучені до DIY проекту. Почувши цікаву розповідь про великий британський флот, вирішили виготовити паперові кораблики та імітувати уявний наступ на бій. Діти впорались добре та отримали велике задоволення від своїх поробок.

         Вихованці 7-х класів мали змогу переглянути відео матеріал про англомовні країни світу та поповнити скарбничку власних знань. Відео огляд “Стежками англомовних країн ” підвищив мотивацію дітей більш цікавитись культурою та традиціями країни, мову якої вони вивчають. Обговорення після перегляду відеофільму надихнув створити скечбук власних малюнків відомих місць Англії.

         Заключним етапом тижня іноземної мови став репортаж дев’ятикласників. Вони підготували відео репортаж “Культурна спадщина Об’єднаного Королівства”. Діти з задоволенням розповідали про цікаві факти з історії Об’єднаного Королівства та видатних осіб, які зробили великий внесок в розвиток великої держави. Також було цікаво почути про про проект UNESCO, метою якого є складання списку видатних місць Британського

Королівства. Це надихнуло дітей скласти такий список відомих місць України, що допоможе більш глибше пізнати обидві країни та порівняти спільні риси та відмінності у культурі, традиціях та звичаях.

Вчитель англійської мови Курочка С.О.

 

        

 

 

Категория: Новини школи | Просмотров: 154 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]