Главная » 2023 » Вересень » 1 » Свято першого дзвоника "Доброго ранку, а ми з України"
09:30
Свято першого дзвоника "Доброго ранку, а ми з України"

Найсвітліша дорога в світі —

Це дорога до знань, до школи.

Пам’ятайте це, любі діти,

Не забудьте цього ніколи.

 

1 вересня у Костянтинівському ЗЗСО № 16  традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року.

День Знань — це особливий день, адже він знаменує початок нових знань, досягнень, успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями й  вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого й цікавого

В цей день,  для першокласників, які переступили поріг нашого закладу освіти, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.

Для одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні випускники востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися й працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, щоб творити свою Державу.

Зі святом Першого дзвоника учнів   привітала директор закладу освіти Потримай Т.В та гості свята Ярошенко А.І.  – спеціаліст управління освіти міської ради м Костянтинівка та  Гонтаренко Н.Ю.  - директор центру професійного розвитку,  які побажала всім нових вражень, щасливих миттєвостей, нових знань, миру та наближення перемоги

Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням – до своєї другої домівки – у школу.

Зі святом усіх !Миру, злагоди, натхнення! Віримо в найкраще!

Категория: Новини школи | Просмотров: 42 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]