Главная » 2019 » Березень » 13 » Т.Г.Шевченко- відомий українець
20:01
Т.Г.Шевченко- відомий українець

І мене в сім'ї великій,

В сім'ї вольній, новій,

Не забудьте пом'янути

Не злим тихим словом.

Т.Г.Шевченко

Щовесни весь освічений світ шанує пам’ять великого Кобзаря – Т. Г. Шевченка. Класний керівник Степанченко Зоя Володимирівна та учні 4-Б класу провели виховну годину, присвячену цій видатній людині. Метою заходу було показати світову велич Кобзаря, його значимість для всіх людей на планеті, розкрити неосяжність його таланту, визначити роль великого сина українського народу в літературній спадщині, культурі українського народу, виховувати почуття національної гідності, гордості за великого патріота України, виховувати любов до краси поетичного слова, викликати бажання читати, вивчати твори поета.

Діти розширили свої знання про біографію, літературну творчість поета. Дізналися, що цей творець не тільки створював геніальні вірші, але й дуже добре малював портрети, картини, замальовував пам’ятки минулого, робив ілюстрації до своїх творів.

В класі пройшов «Вернісаж учнівських робіт», який був присвячений віршам поета, пройшов міні-конкурс «Кращий читець віршів Т.Г.Шевченка»

І дорослі ,і діти шанують українського поета, художника, борця за волю народу і завжди будуть пам’ятати його заповіти.

В день народження Т.Шевченка люди йдуть до його пам’ятника ,щоб поставити свічку, покласти квіти, почитати його вірші, поспівати пісні і цим висловити свою шану великому Кобзареві.

Степанченко З.В.

Категория: Новини школи | Просмотров: 257 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]