Главная » 2023 » Жовтень » 18 » Тематичний вісник «Як не стати «товаром»
22:54
Тематичний вісник «Як не стати «товаром»

Щороку 18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми.

Торгівля людьми – найтяжчий злочин 21 століття!

Хіба можна уявити, що в сучасному світі існує рабство? Здається, що цивілізація і рабство – це взагалі не тотожні поняття. Але як не прикро і суперечливо це звучить, кожного дня люди зникають і стають жертвами торгівлі людьми.

З метою підвищення обізнаності і привернення більшої уваги до цього питання,  висвітлення проблеми торгівлі людьми, необхідності об'єднання зусиль для протидії цьому явищу, переслідування злочинців, надання допомоги постраждалим особам 18 жовтня 2023 року у Костянтинівському ЗЗСО № 16 пройшов тематичний вісник «Як не стати «товаром»» , в якому брали участь лідери учнівського самоврядування 5-11 класів

Змістовними та повчальними були виступи учнів 6-А класу Климової Єлизавети та 11 -А класу Долженко Романа. Вони підготували цікаві матеріали та розповіли учням чому важливо говорити про актуальність проблеми торгівлі людьми та що треба робити, щоб не потрапити у рабство.

 Такий день необхідний для консолідації діяльності та підвищення рівня обізнаності з найдавнішим негативним феноменом - торгівлею людьми, особливо жінками і дітьми. Не байдужість громадськості до цього явища і візуалізація проблеми на глобальному рівні - запорука успішної боротьби з цією проблемою.

Кожен з нас повинен усвідомлювати персональну відповідальність за власне життя і безпеку, тому що всі ми в зоні ризику, незалежно від віку, освіти чи соціального статусу.

Педагог-організатор Тетяна МОРОЗОВА

 

Категория: Новини школи | Просмотров: 38 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]