Главная » 2019 » Жовтень » 25 » Тих днів у пам`яті не стерти і сьогодні...
14:24
Тих днів у пам`яті не стерти і сьогодні...


День визволення України від нацистських загарбників — свято, яке відзначається в Україні щорічно 28 жовтня, в день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України.
25 жовтня в 3-А класі Костянтинівської ЗОШ№16  пройшов тематичний вісник     присвячений 75 річниці з дня визволення України від  фашистських загарбників.

 Мета заходу: ознайомити учнів з трагичними сторінками Другої світової війни, показати,наскількі важливо сьогодні пам’ятати уроки історії та подвиги наших дідів і прадідів; виховувати почуття патріотизму; спонукати учнів сприймати уроки минулого,щоб пам’ятати якою ціною здобуто перемогу в цій війні.  

   Минуло багато десятиліть, але в історії України та пам’яті народу, навіки лишається честь та відвага, патріотизм та мужність, нескореність духу та відданість в любові до рідної землі. 
    Ми вклоняємося перед тими хто захистив нашу землю від ворога сімдесят п`ять років тому та пишаємося героями, які щодня боронять єдність та суверенітет України!.


Кл.керівник 3-А класу Генатуліна С.А.

Категория: Новини школи | Просмотров: 209 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]