Главная » 2020 » Лютий » 3 » Тиждень англійської мови
13:18
Тиждень англійської мови

Мовленнєво-розумова діяльність – єдиний процес творення думки та мовлення – складає підґрунтя для спілкування. Оволодіння учнями основами спілкування є практичною метою вивчення іноземної мови у школі. Одним із засобів активізації мовленнєво-розумової діяльності є гра. В процесі рольової гри, ігрової ситуації, конкурсу підсилюється емоційне сприйняття матеріалу. Учні активно набувають мовленнєвих навичок. Тому у ході навчально-виховного процесу доцільно використовувати не тільки урочну форму роботи, а й практикувати проведення позакласних заходів, конкурсів, залучати учнів із різними здібностями до їх підготовки та участі. Важливу роль такі форми роботи відіграють на різних вікових етапах, починаючи від вивчення англійської мови у початковій школі і завершуючи у старшій школі.

Проведення предметних тижнів, зокрема з англійської мови, дає учням можливість розкрити власні інтелектуальні, мовленнєві та творчі здібності школярів, проявити себе у різних ситуаціях та ролях, дізнатися багато нового, зацікавитися, а можливо й визначити свою подальшу долю, дізнавшись про власні вподобання, та усвідомлено вивчати предмет.

З 27 по 31 січня 2020 року в Костянтинівському закладі загальной середньої освіти проходив тиждень англійської мови. Учні школи брали активну участь у різноманітних заходах. Метою тижня було вдосконалити мовні, мовленнєві навички; формувати вміння концентрувати увагу; посилити культурознавчий аспект в змісті навчання мови; виховувати інтерес до вивчення англійської мови. Протягом тижня проводились такі заходи: учні першого класу с задоволенням грали вгру «Веселий алфавіт», а вихованці другого класу відгадували загадки «Guess the animal»; школярі 3-4х класів прийняли участь у інтелектуальній грі «У зоопарку» та у конкурсі малюнків «Моя улюблена тварина». Учні 5х класів відвідали країну пазлів «Nature», а діти 6х класів були залучені до гри «School» (mime game); серед учнів 7-9 класів пройшов захід «Мандруючи англомовними країнами». Учні 5-8 класів організували виставку власних проектів, на якій представили свої роботи з різних тем, які вивчали протягом семестру. Учні старшої школи з задоволенням розгадували кросворди на тему, яка їх дуже хвилює «Професії».

Курочка С.О.

Категория: Новини школи | Просмотров: 235 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]