Главная » 2020 » Травень » 14 » Тиждень безпеки дорожнього руху 2020
11:56
Тиждень безпеки дорожнього руху 2020

12 -17 травня в Україні проходить Тиждень безпеки дорожнього руху – вперше у дистанційному форматі

З 12 по 15 травня 2020 року, Костянтинівський ЗЗСО № 16 долучився до Всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху.
З  метою поліпшення роботи із запобігання дорожньо-транспортного травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконаленню і узагальненню знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху  класними керівниками були проведені тематичні онлайн уроки та бесіди на теми: «Правила для пішоходів», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Безпека дорожнього руху – це життя!» з використанням відеопрезентацій та навчальних мультфільмів.
На онлайн уроках предмету Основи здоров’я вчителем Тесленок І.В було проведено заняття на тему «Правила дорожнього руху для велосипедистів»  для учнів 6-х класів та онлайн опитування для учнів 8-го класу  « Організація дорожнього руху. Мотоцикл і безпека».
Проведення Тижня безпеки дорожнього руху показало, що учні знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом, поглибив знання у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок.

Відеозвернення з нагоди Тижня безпеки дорожнього руху

Категория: Новини школи | Просмотров: 751 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]