Главная » 2023 » Листопад » 13 » Тиждень енергозбереження
19:58
Тиждень енергозбереження

З метою формування в учнів екологічного світогляду, свідомого ставлення до проблем суспільства,  необхідності збереження енергетичних ресурсів, формування активної громадської позиції щодо енергоефективності і розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлювальних джерел енергії та альтернативних видів палива  у Костянтинівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №16 Костянтинівської міської ради Донецької області з 06.11.2023 по 10.11.2023 року минув тиждень енергозбереження.

В рамках тижня було проведено комплекс заходів, направлених на популяризацію та пропаганду економічних, екологічних та соціальних переваг енергозбереження та забезпечення виховання у здобувачів освіти ощадливого ставлення до використання паливно-енергетичних ресурсів. Заходи, присвячені цьому тижню, відбулися в кожному класі.

 

Учителі  початкових класів провели  виховну годину «Абетка енергозбереження для дітей», яку підготували учні 11 класу. За традицією, діти переглянули науковий мультфільм «Добре світло».

    Для учнів середніх та старших класів , вчитель фізики, Кряжева Т.В., дистанційно провела виховні заходи «Потенціал  енергоефективності  у  побуті», «Енергозбереження в побуті», «Електроенергетика України та використання відновлюваних джерел енергії»,   а також  діти мали змогу   переглянути презентацію «Енергоефективні поради» та попрацювати на інтерактивній карті «Найбільші ТЕС, АЕС, ГЕС, ЛЕП нашої держави»

  Діти зазначили, що не всі з них замислювалися над проблемою ефективного збереження енергії, а тепер переконалися, що ресурси слід економити.

    Отже, до проведення тижня долучилася вся шкільна родина. Адже маленьке зусилля кожного рятує оточуюче середовище, рятує Землю, рятує всіх.

 

Вчителька фізики: Кряжева Тетяна Вікторівна

Категория: Новини школи | Просмотров: 29 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]