Главная » 2019 » Листопад » 15 » Тиждень безпеки дорожнього руху
12:15
Тиждень безпеки дорожнього руху

У межах Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2011-2020, проголошеного Резолюцією Генеральної Асамблеї ООН №64/255 від 10.05.2010, за ініціативи Міністерства охорони здоров’я України та за участі Міністерства внутрішніх справ, Міністерства інфраструктури, Міністерства освіти і науки, інших міністерств та відомств, наукового середовища, Всесвітнього банку, Всесвітньої організації охорони здоров'я, міжнародних та вітчизняних організацій, з 11 по 17 листопада 2019 року в Костянтинівському ЗЗСО № 16 був проведений Тиждень безпеки дорожнього руху.

Мета: профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.\

Вчителем предмету « Основи здоров’я » та «Захист Вітчизни» Тесленок І.В. для учнів 5-11 класів були проведені тематичні уроки та бесіди на тему «Правила для пішоходів», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Дії свідків при ДТП !», « Перша домедична допомога при ДТП» з використанням відеопрезентацій, навчальних мультфільмів та відпрацьовуванням практичних навичок.

Класні керівники 1-11 провели тематичний урок « Безпечна країна», на якому були використанні інформаційні матеріали з сайту http://dopomogadtp.com/ua/

Усі проведені заходи були цілеспрямовані на формування у дітей ціннісного ставлення до власного життя та здоров’я, популяризації правил дорожнього руху серед дітей та молоді.

За результатами проведених заходів встановлено, що учні в достатній мірі знають правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом.

Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань правил дорожнього руху.

Категория: Новини школи | Просмотров: 219 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]