Главная » 2019 » Січень » 25 » «Трагедія. Історія. Пам'ять».
08:20
«Трагедія. Історія. Пам'ять».

27 січня у всьому світі відзначається Міжнародний день пам’яті жерств Голокосту – масового знищення нацистами європейського населення Європи.

25 січня класними керівниками 7 класів Трискибою О.Д. і Кряжевою Т.В. було проведено тематичний вісник з теми «Трагедія. Історія. Пам'ять». Захід був спрямований на вшанування пам’яті загиблих жертв Голокосту в Україні на виховання толерантності у міжнародних відносинах та поваги до прав людини, до історії свого та інших народів, формування особистого минулого, розуміння загальнолюдських цінностей.

Під час підготовки до тематичного вісника діти працювали з історичними спогадами, статистичними даними, матеріалами.

Вчитель ознайомила з фактами, які увійшли в історію як лихо ХХ століття, та передала всю глибину трагізму приречених на смерть людей. Учні зачитували фрагменти спогадів, вірші, висловлювали власні думки. Після перегляду презентації, яка була присвячена цим подіям, учні з вчителями вшановували пам'ять всіх невинно розстріляних, виснажених голодом і примусовою працею.

З болем, сумом і жалем в очах і душею подумки підсумували – такого жаху не повинно повторитися! Але пам'ять про мільйони невинно загублених людей повинна жити вічно, щоб наші діти не стали жертвами чи байдужими спотерігачами.

Тож нехай живе надія, що подібного більше ніколи не повториться.

Кл. керівники Трискиба О.Д.

Кряжева Т.В.

Категория: Новини школи | Просмотров: 301 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]