Главная » 2019 » Жовтень » 29 » Тренінг для вчителів " Перша домедична допомога"
21:31
Тренінг для вчителів " Перша домедична допомога"

Основне завдання першої домедичної допомоги полягає в тому, щоб шляхом проведення найпростіших заходів врятувати життя потерпілому, зменшити його страждання і попередити можливі  ускладнення.
Наша школа ( Костянтинівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 16  ) стала ще  на один крок ближче до створення безпечного освітнього середовища!
 28 жовтня 2019 року,  з метою сприяння усвідомлення учасниками необхідності самовдосконалення вмінь і навичок надання першої домедичної допомоги, перша група вчителів пройшла відповідний  тренінг в рамках проекту "Психосоціальна підтримка осіб, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні" за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, Malteser International та Мальтійської служби допомоги України, який реалізує Психологічна Кризова Служба. 
Завдяки нашому тренеру, Олени Стопкевич,  вчителі відпрацьовували навички з надання першої домедичноі допомоги, практикувалися з тренажерами дорослого, підлітка та немовляти, відпрацьовували непрямий масаж серця, штучне дихання, допомогу при ДТП, кровотечах, укусах змій та комах.
Ситуації, що вимагають надання екстреної першої допомоги часто виникають несподівано. Важливо не панікувати, діяти швидко. Дорога кожна хвилина. Життя людини, що потрапила в критичне становище, перебуває під загрозою. Своєчасне надання першої медичної допомоги дозволяє звести до мінімуму розвиток небезпечних ускладнень.

 

Категория: Новини школи | Просмотров: 208 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]