Главная » 2020 » Лютий » 5 » Тренінг "Сучасний педагог: реалії сьогодення"
22:07
Тренінг "Сучасний педагог: реалії сьогодення"

4 лютого у Костянтинівському ЗЗСО№16 триває  карантин для дітей у зв’язку із рівнем захворюваності на ГРВІ та грип, але учителі цей час , вільний від проведення уроків, використовують із максимальною користю для саморозвитку та самоосвіти. Заступниця директора , учитель ОЗ Тесленок І.В.  допомагає їм у цьому. За особистою ініціативою та великим проханням колег вона провела для вчителів надзвичайно цікавий, пізнавальний тренінг "Сучасний педагог: реалії сьогодення"

Мета заходу: докладніше ознайомити учасників із поняттям «тренінг», методикою та етапами його проведення, прикладами вправ, видів роботи під час тренінгу; розвивати комунікативні вміння, вміння висловлювати власні емоції, думки, робити підсумки та узагальнення; виховувати почуття колективу, взаємопідтримки. 

У ході тренінгу учасники  дізнались , як починається будь-який тренінг, які існують  етапи його проведення, які вправи можна використовувати на кожному з етапів, підвели підсумок всього заняття. 

Усі учасники заходу одразу включилися до роботи, залюбки  виконували усі запропоновані вправи, ділились власними думками , враженнями та проблемами, були максимально щирими та емоційними. 

Цей вид роботи є , однозначно, дуже корисним , неординарним, сучасним та цікавим усім. Його можна використовувати під час проведення батьківських зборів, класних годин, звичайних уроків. 

Відвідавши такий захід, хочеться й надалі пізнавати нове, удосконалюватись, іти в ногу з часом. 


 

    Учитель української мови та літератури        Шарніло В.А. 

 

Категория: Новини школи | Просмотров: 228 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]