Главная » 2023 » Грудень » 1 » «Тварини-наші друзі»
23:08
«Тварини-наші друзі»

   30 листопада – Всесвітній день домашніх тварин. Він нагадує нам про те, що приручених звіряток необхідно кожній людині сприймати виключно як друзів, підопічних, членів своєї сім’ї, але не як об’єкт розваг.

   До домашніх тварин відносяться не тільки улюбленці, які люди тримають в квартирі, але й свійські істоти та звірі, що знаходяться в зоопарках.  
   З метою виховувати любов до тварин, повагу до вірності, відданості домашніх улюбленців, почуття відповідальності за приручених тварин, в 3-А класі Костянтинівського ЗЗСО № 16 пройшла виховна година «Тварини-наші друзі» присвячена братам нашим меншим. Дітки дізналися цікаві факти про тварин, взяли участь у фотознайомстві «Я та мій улюбленець», підготували зворушливі розповіді і світлини про своїх тваринок та  підопічних зоопарку.
     Учні Серафіма, Софія, Роман взяли участь у онлайн-конкурсі селфі-фото до Дня домашніх тварин «Таємне життя домашніх тварин». Очікуємо на результати голосування.
    Діточки дійшли висновку, що ми - одна велика сім’я на великій планеті. Роблячи добру справу, допомагаючи нашим братам меншим, ми допомагаємо собі. Ми завжди відповідаємо за тих, кого приручили.

Класний керівник Рєзнік Олена Сергіївна.

Категория: Новини школи | Просмотров: 30 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]