Главная » 2019 » Грудень » 11 » « У пошуках прав людини»
22:15
« У пошуках прав людини»

11.12.2019 року з нагоди відзначення Міжнародного дня прав людини, у рамках проведення Всеукраїнського тижня права , у Костянтинівській ЗЗСО №16 пройшов правовий квест « В пошуках прав людини» між 7-9 класами .

Мета : формування в учнів правових компетенцій, що забезпечують успішність у суспільстві, здібностей до аналізу правових ситуацій, здібностей будувати власну поведінку в межах наявних прав, свобод, обов'язків; виховання громадянської відповідальності та почуття власної гідності, дисциплінованості, поваги до прав і свобод людини, демократичних правових цінностей.

День прав людини - Міжнародне свято, що відзначається 10 грудня за пропозицією Генеральної Асамблеї ООН. Загальна декларація прав людини - перший Міжнародний документ, який задекларував рівність прав і свобод всіх людей.

У правовому квесті взяли участь команди 7-9-х класів, а всі інщі хто не мав змоги попасти до команди дружньо вболівали за учасниками та отримували додаткові бали у вікторині. Найбільшу кількість вірних відповідей здобули вболівальники 8-А класу , чим і допомогли своїй команді зайняти першість в квесті.

І місце зайняла команда 8-А класу «Кречет», ІІ місце зайняла команда 7-А класу «Сокіл» і ІІІ місце посіла команда 9-А класу «Вулкан».

Набагато спокійніше жити серед людей, які знають, що життя, гідність людини - недоторкані, що кожна людина на Землі повинна відноситися до інших толерантно, з повагою, розумінням та справедливістю. Тому, що кожна людина - це цінність, неповторність, самобутність.

Вчитель історії І. В. Стародубцева

Категория: Новини школи | Просмотров: 224 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]