Главная » 2021 » Вересень » 20 » "Україна-НАТО. Особливе партнерство"
21:15
"Україна-НАТО. Особливе партнерство"

 15 вересня  2021 року для здобувачів освіти 11- а класу Костянтинівського ЗЗСО № 16 було проведено виховну годину «Україна - НАТО. Особливе партнерство».

           Захід проведено з метою підвищення рівня інформованості учнівської молоді щодо діяльності Європейського Союзу, сприяння формуванню кожним громадянином України власної думки щодо членства держави в НАТО  та забезпечення позитивної динаміки зростання громадської      підтримки інтегрування України до владних структур співтовариства.

           У ході проведення виховної години були розкриті  актуальні на сьогоднішній день питання про суть європейської інтеграції та євроатлантичного співробітництва України, сучасний стан відносин, перспективи подальшої співпраці у рамках реалізації Угоди про асоціацію, зовнішньополітичну активність України на північноатлантичному напрямку, конструктивне співробітництво з НАТО та особливості партнерства. Учні мали змогу переглянути відеоролик про дослідження громадської думки різних верств населення, зокрема, учнівської молоді та студентства, щодо діяльності в НАТО. Кожен учень мав можливість висловити свою думку з даного питання.

         Проведення заходів, спрямованих на ознайомлення з європейськими цінностями та традиціями, позитивно впливає на формування усвідомленого вибору  учнями власного майбутнього та майбутнього нашої країни.

Класний керівник 11-а Мирошниченко О.М.

 

Категория: Новини школи | Просмотров: 126 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]