Главная » 2021 » Травень » 4 » «Україна – НАТО. Партнерство за ради миру»
10:41
«Україна – НАТО. Партнерство за ради миру»

            У квітні відзначається 72 річниця створення НАТО. НАТО – це організація, що сприяє розвитку освіти, підтримує заходи безпеки та демократії у різних країнах. Так з метою формування свідомого ставлення до євроатлантичних процесів в Україні, позитивного та зрозумілого образу НАТО, утворення громадянської позиції щодо євроатлантичної інтеграції; поглиблення обізнаності здобувачів освіти про основи діяльності НАТО та формування євроатлантичного світогляду в молодого покоління у Костянтинівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №16 пройшов виховний он-лайн захід «Україна – НАТО. Партнерство за ради миру».

            Вихованці 7-Б класу проявили ініціативу з приводу обміну корисною інформацією про загальні враження від набутих знать про НАТО та Євроатлантичні інтеграції. Протягом тижня діти збирали корисну інформацію, шукали відповіді на цікаві питання та змагалися між собою, чия дослідницька робота буде містити більше раніше невідомої інформації. Жвава та енергійна конкуренція між дітьми сприяла поглибленню знань та формування їх світогляду.

            Вихованці запропонували попрацювати на інтерактивній дошці Padlet, де вони оприлюднили свої доповіді, результати пошукової роботи, фотографії та власні висновки з приводу цього питання. Виховний захід пройшов динамічно, інформативно, насичено та з захопленням.

            Така форма роботи також сприяла активному спілкуванню дітей в режимі реального часу, допомагала розвитку культури спілкування та підтримці єдності колективу та мікроклімату класу.  

 

Класний керівник                                 Курочка С.О.

Категория: Новини школи | Просмотров: 112 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]