Главная » 2021 » Листопад » 18 » Україна – НАТО: просто про складне
11:27
Україна – НАТО: просто про складне

            Завданням НАТО є колективна безпека та оборона. Країни, що бажають набути членства в НАТО, мають також досягти відповідних політичних, економічних та військових стандартів, щоб довести свою здатність робити внесок у безпеку Альянсу та користуватися перевагами колективної безпеки

         Так з метою формування розуміння та підтримки громадянами України державної політики у сфері євроатлантичної інтеграції та практичних кроків щодо зближення з НАТО в Костянтинівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №16 в умовах дистанційного навчання були проведені наступні заходи:

1. Розміщення інформації з питань співробітництва України з НАТО на офіційних веб-сайті школи.

2. Інформаційні години спілкування: «НАТО і сучасна Україна», «Наш вибір НАТО», «Історія створення НАТО», «Що таке НАТО? Які завдання цієї організації», «Україна-НАТО»,  «Європейській вибір України».

         Крім того здобувачі освіти 8-Б класу стали учасниками дистанційного виховного заходу «Україна – НАТО: просто про складне», під час якого вони опрацювали питання вікторини «НАТО», створили інтерактивний плакат у кросплатформовому сервісі для графічного дизайну Canva  та працювали  у міні групах, де обмінювалися інформацією та знаннями з опрацьованої теми.

 

 

Класний керівник       Світлана КУРОЧКА

Прикрепления: Картинка 1 · Картинка 2
Категория: Новини школи | Просмотров: 99 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]