Главная » 2021 » Листопад » 18 » Україна у європейській співдружності
11:31
Україна у європейській співдружності

        11 листопада 2021 року в Костянтинівському закладі загальної середньої освіти I-III ступенів №16 Костянтинівської міської ради Донецької області класний керівник 7-Б класу провела онлайн-годину спілкування «Україна у європейській співдружності».

       Мета цього заходупоглиблення знань здобувачів освіти  про Європейський Союз; формування європейських цінностей, розуміння основних принципів толерантності, міжкультурного діалогу, демократичних перетворень та поваги до верховенства права; виховання поваги до національних, культурних надбань та української ідентичності в родині європейських народів; розвиток громадянської позиції та причетності до європейських цінностей.

       У ході дискусії семикласники висловили думки щодо походження слова «європеєць», ознайомились з історією виникнення Європейського Союзу, його основними символами та переглянули відео «Як влаштований ЄС?».

    Реалізувати основні завдання виховного заходу на практиці вдалося завдяки виконанню практичних завдань зі здобувачами освіти на платформі Padlet. Представлена форма роботи дала змогу семикласникам запам’ятати головні факти про Європейський Союз та усвідомити його значення для нашої держави.

      Підбиваючи підсумки уроку,  учні визначили п’ять основних  компетенцій , якими мають володіти «молоді європейці», а  також вагомість питання євроінтеграції України для нашого суспільства.

 

Кл. керівник 7-Б класу                                                      Ю.С. Бурлачук

Категория: Новини школи | Просмотров: 105 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]