Главная » 2019 » Серпень » 22 » Урочисті збори педагогічного колективу «На шляху до Незалежності»
20:40
Урочисті збори педагогічного колективу «На шляху до Незалежності»

День Держа́вного Пра́пора Украї́ни — державне свято України, присвячене одному з її державних символів — Прапору України. Відзначається щорічно 23 серпня.
      Під цим символом, який став невід’ємною ознакою свободи і мужності, багато поколінь українців виборювали свою незалежність і сьогодні продовжують захищати Україну від зовнішнього агресора. Мільйони наших співвітчизників в Україні та по всьому світу щоразу переповнені надзвичайною гордістю і радістю, коли синьо-жовтий стяг знаменує про нову перемогу українців на спортивних аренах, пісенних конкурсах і міжнародних змаганнях. Цей стяг, що надихає сотні тисяч наших хоробрих захисників, які щоденно відстоюють нашу свободу. Це святиня, якою ми вшановуємо пам'ять про загиблих Героїв.
     Сьогодні цей прапор поєднує мільйони людей по всьому світу відданістю до України та надихає українців невтомно працювати задля її майбутнього.
   Цього дня на вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України у загальноосвітній  І-ІІІ ступенів школі № 16 відбулися  урочисті збори педагогічного колективу, які завершилися церемонією покладання квітів до пам’ятної дошки загиблому учаснику антитерористичної операції, випускнику нашої школи Олександру Пономарьову.
                               

Учитель української мови та літератури В.М. Данилик

Прикрепления: Картинка 1 · Картинка 2
Просмотров: 203 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]