Главная » 2021 » Жовтень » 6 » Урок доброти 2021
20:37
Урок доброти 2021

5-6 жовтня 2021 року в Костянтинівькому ЗЗСО № 16 пройшли «Уроки доброти» до Всесвітнього дня тварин, який відзначають 4 жовтня.

Під час проведення уроків, учні мали можливість ознайомитись із правилами етичного ставлення до тварин, гуманними шляхами розв’язання проблеми безпритульних собак та котів, бажання допомагати тваринам; ознайомити учнів із поняттям «притулок для тварин», а також чинними правовими нормами, що стосуються захисту тварин від жорстокого поводження з ними.

Кожен клас разом з класними керівниками та батьками активного готувалися до цих занять: знімали відео, шукали корисну інформацію, проводили просвітницьку роботу серед своїх знайомих та родичів.

Найбільше дітям сподобалось те, що до школи вони змогли прийти з домашніми улюбленцями.. Вони розпродавали про них цікаві історії, як доглядають та опікуються ними.. Особливу увагу приділяли розмові про «притулки для тварин», про безпритульних собак та котів Активно обговорювали питання взаємовідносин людей і тварин, етичного ставлення до представників тваринного світу.

Ми впевнені, що з учнів виросте нове покоління людей, яке буде ставитись до тварин відповідально і гуманно.

#урок_доброти2021 #happypaw #фокстрот

Категория: Новини школи | Просмотров: 224 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]