Главная » 2019 » Квітень » 25 » Усний журнал «» Видатні люди Костянтинівки»
21:46
Усний журнал «» Видатні люди Костянтинівки»

Епіграф "От де, люде, наша слава, слава України!"

(Т. Г. Шевченко)

В рамках проекту «Донбас – це Україна» здобувачі освіти Костянтинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №16 на уроках історії отримали корисну інформацію про людей які прославили наше місто у різних сферах діяльності. Цю інформацію нам надав міський краєзнавчий музей , і називається вона пересувна виставка «Видатних людей Костянтинівки»

Мета виставки: познайомити учнів з видатними особистостями України, які звеличували український народ своїми діяннями, своїм розумом і талантом, які визначили подальший шлях української державності; виховувати в школярів почуття гордості нашими співвітчизниками.

Існує думка, що історія – щось далеке від нас, таке, що давно минуло. Ні, історію творимо ми – повсюди і щогодинно. День, прожитий кожним із нас сьогодні, завтра стане історією – історією сучасності. І з того, яким був цей день, чим він був насичений, про нас судитимуть наші нащадки. І цілком зрозуміло, що розробка і визначення шляхів подальшого розвитку України великою мірою ґрунтуються на історичному досвіді народу. Учні школи отримали корисну інформацію про видатний і славетних діячів нашого міста, а саме: Н. Мордюкова, В.М.Семернін, В. Шистко, А. С. Янцелевич,К.Т. Бондарев,подружжя Маків,О.А.Панченко, О. Хвиля, Т.Г.Цись.

Наприкінці усного журналу вчитель історії сказала такі слова дітям: « Нам є ким пишатися ! Беріть приклад із цих людей!»

Вчитель історії І.В.Стародубцева.

Категория: Новини школи | Просмотров: 254 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]