Главная » 2019 » Квітень » 26 » Важливо про охорону праці
09:07
Важливо про охорону праці

Школа – освітній заклад, що надає відповідні послуги. У школі працює багато людей: адміністрація, вчителі, обслуговуючий персонал, працівники бібліотеки. Учні теж працюють. Праця у школі організована. Організувати працю – означає впорядкувати її, привести в систему, побудувавши взаємозв’язки між працівниками та іншими учасниками освітнього процесу.

Під час будь-якої роботи людина повинна виконувати правила охорони праці. З цією метою у нас в країні проводяться Тижні з охорони праці, існує навіть Всеукраїнський день охорони праці. Для чого? Насамперед для того, щоб привернути увагу кожного громадянина країни до важливості питань охорони праці.

25 квітня рамках Тижня з охорони праці учні 8-а класу Костянтинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №16 переглянули низку документальних фільмів, які допомогли ще раз пригадати, що праця повинна бути організована так, щоб зберегти здоров’я та працездатність кожного з вас, створити сприятливі умови для навчальної роботи.

даного заходу було акцентувати увагу учнів на питаннях безпеки життєдіяльності під час освітнього процесу, ознайомити їх із основними заходами Тижня охорони праці у школі, наказом по школі; формувати в учнів стійку впевненість в особистій відповідальності за свої дії та поведінку, а також стан робочого місця в класній кімнаті для успішної навчальної роботи, пропагувати дбайливе ставлення до свого здоров’я.

Класний керівник 8-А класу Мирошниченко О.М.

Категория: Новини школи | Просмотров: 284 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]