Главная » 2019 » Березень » 27 » Вчимося діяти у надзвичайних ситуаціях.
09:44
Вчимося діяти у надзвичайних ситуаціях.

Життя найдорожче,що є у людини.

Дорослий цінує життя і дитина.

Одне з головних завдань сучасної школи є не лише створення навчально- виховного середовища для дитини, але й формування навичок техніки безпеки життєдіяльності. З метою закріплення отриманих теоретичних знань учнів з цивільного захисту та Основ здоров’я , відпрацювання практичних дій під час надзвичайних ситуацій у Костянтинівській ЗОШ № 16 22 березня традиційно пройшов День цивільної оборони.

На класній годині « Дії населення під час надзвичайних ситуацій» учні 3-Б класу дізнавалися про основні принципи організації цивільної оборони, завдання цивільної оборони у навчальних закладах. З’ясували особливості дій цивільної оборони у надзвичайних ситуаціях мирного часу, порядок оповіщення населення, дії під час надзвичайних ситуацій учнями . Згадали правила користування індивідуальними засобами захисту (протигази,ватно- марлеві пов’язки,респіратори,захисні костюми). Організовано провели евакуацію з приміщення школи за сигнальним оповіщенням «Пожежа».

Дні ЦО , що проводяться щорічно, дають можливість і дорослим, і дітям удосконалити здобуті знання на практиці, а комусь допомагають визначитися з майбутньою професією. Також дають змогу всім відчувати себе у постійній готовності протистояти будь-яким негараздам.

Т.М. Дорохова

Категория: Новини школи | Просмотров: 216 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]