Главная » 2021 » Травень » 14 » «Відкрий для себе Європу»
07:43
«Відкрий для себе Європу»

День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.

Для ознайомлення учнів  з європейськими цінностями та традиціями, спонукання дітей до висловлювання власної думки через творчість  про європейське майбутнє, з 10 по 14 травня у Костянтинівському ЗЗСО № 16 проходив Тиждень Європи під гаслом «Відкрий для себе Європу».

  З метою поглиблення знань учнів про Європу,  поширення знань про Європейський Союз , для учнів  молодшої школи  пройшов онлайн -фестиваль  малюнків на асфальті та папері  на тему: «Світ моїх мрій». Діти поринули у свої фантазії і  бажання та поділилися у малюнках до якої країни Европейського Союзу  вони хотіли б подорожувати цього літа. Завдяки цьому школярі  показали свою креативність, творчість ,обдарованість та обізнаність країнами Європи.

Відзначення Дня Європи в Україні - це важливий крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи. Отож школярі зробили ще один крок до пізнання європейських країн, до усвідомлення необхідності європейської інтеграції нашої держави.

Педагог-організатор Морозова Тетяна Володимирівна

Категория: Новини школи | Просмотров: 201 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]