Главная » 2023 » Жовтень » 12 » «Відомі українці, які будують українську державу»
22:19
«Відомі українці, які будують українську державу»

Історично становлення нашої країни відбувалося протягом багатьох віків. За цей час не одному поколінню українців довелося ціною власного життя здобувати право прийдешніх поколінь на вільне і незалежне життя.

З метою поглибити знань учнів про видатних українців, навчитися працювати з різними інформаційними джерелами, розвивати пізнавальну діяльність, виховувати почуття патріотизму, гордості за своїх земляків 9-12 жовтня 2023 року у Костянтинівському ЗЗСО № 16 відбувся історичний фото-челендж «Відомі українці, які будують українську державу» в якому йдеться про людей, які визначали хід історії України, починаючи з Київської Русі і до наших часів- державних і політичних діячів, військових, музикантів, художників, вчених, спортсменів, волонтерів, громадських діячів.

Оскільки історію творять люди, учні ближче познайомилися з найвидатнішими українцями усіх часів, відкрили для себе нові імена. Займаючись пошуково-дослідницькою діяльністю та завантажуючи свої знаходки на тематичну Падлет дошку, діти набулися навичок дослідників, пошуковців, закріпили знання орієнтації в інформаційному просторі.

Важливо пам’ятати історичні постаті та події нашої країни для того, щоб не забувати про шлях, який довелося подолати українській державі в своєму становленні!

Педагог-організатор Тетяна МОРОЗОВА

Категория: Новини школи | Просмотров: 30 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]