Главная » 2019 » Грудень » 6 » «Військовослужбовець – професія гідна пошани»
14:39
«Військовослужбовець – професія гідна пошани»

     6 грудня в Костянтинівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №16 відбувся захід 
«Військовослужбовець – професія гідна пошани», присвячений Дню Збройних Сил України.  Здобувачі освіти 8-А класу радо зустріли Ломова О.В.- командира оперативного резерву першої черги 39-го окремого мотопіхотного батальйону ЗСУ та старшого сержанта - Мироненко В.М., батька однієї з учениць класу.
     Мета заходу: виховання глибоких патріотичних почуттів, причетності і відповідальності за все, що відбувається в країні, вдячності тим, хто віддав за неї життя; формування активної громадянської позиції здобувачів освіти щодо єдиної, цілісної держави та захисту її кордонів, віри в краще майбутнє України.
    Переглядаючи презентацію та  відеофільм  «Військова служба за контрактом у Збройних Силах України», підлітки більше дізналися про історію формування Збройних Сил України, ознайомилися з умовами прийняття на військову службу за контрактом, дізналися про соціально-правовий захист військовослужбовців та перспективи професійного росту. Підкреслили, що військові професії в умовах сьогодення є найзатребуванішими і сучасний військовослужбовець повинен володіти певним багажем спеціальних знань, бути практичним, рішучим, ініціативним, готовим до ризику, наполегливим, відповідальним, переконливим, мати активну життєву позицію, розвинений інтелект. 
    Гості заходу поділилися своїми враженнями від пережитого, розповіли про свої нагороди, закликали молодь в майбутньому обрати професію військовослужбовця Збройних Сил України, виховувати патріотизм у серці ще зі шкільної парти та вірити у перемоги. Біля меморіальної дошки здобувачі освіти вшанували хвилиною мовчання пам’ять  Пономарьова О.О.  та всіх  загиблих воїнів, що боронили рідну землю.
     Насамкінець, діти дійшли висновку, що найбільше зло людства – війна, тому кожна країна повинна виховувати своїх майбутніх захисників. Здобувачі освіти 8-А  класу щиро вітали всіх військовослужбовців з Днем Збройних Сил України та бажали їм бути гідними синами своєї Батьківщини, з честю захищати рідну землю, незламної волі в подоланні труднощів військового буття, віри в силу нашої України та скорішої перемоги, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх мрій!

 

Класний керівник : Трискиба О.Д.

Категория: Новини школи | Просмотров: 245 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]