Главная » 2020 » Березень » 11 » Вклонімося великому Кобзарю
22:32
Вклонімося великому Кобзарю

11 березня в Костянтинівському ЗЗСО № 16 відбулася шкільна вікторина «Вклонімося великому Кобзарю» для учнів 5-х класів.

Мета заходу: глибше ознайомити дітей з життям та творчістю українського народного поета Т.Г.Шевченка; розвивати вміння відчувати і передавати мелодійність Шевченківського слова; виховувати любов до історії свого народу, його мови; сприяти національному вихованню учнів, формувати почуття гордості за Україну.

         На початку заходу учні представили свої команди: 5-А - «Нащадки козаків», 5-Б- «Орлята». На їх чекали завдання: «Розгадай кросворд», «Поезія», «Пазли», «Сенкан», «Вгадай очі Шевченка». Глядачі, які були присутні на вікторині,  отримали розмальовки до віршів Т. Г. Шевченка та із задоволенням поринули у світ малювання. Наприкінці заходу всі ілюстрації були яскраві та кольорові.

         За результатами вікторини команди посіли такі місця: І м. розділили - 5-А та 5-Б (перемогла дружба).

         Виховний захід надав можливість учням ще раз доторкнутися до безсмертної поезії Кобзаря, позмагатися у декламаторських здібностях, згадати його твори, виявити кмітливість у різноманітних конкурсних завданнях.

Шевченківські тижні є традиційними,  щороку дедалі більше зростає інтерес до творчості   Кобзаря, бо його роль у нашій свідомості стає більш значущою. 

                                                                                                          Шиманська Ю.Ю.

Просмотров: 194 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]