Главная » 2021 » Жовтень » 10 » « Все, що душа довірила словам»
17:08
« Все, що душа довірила словам»

                                                         Зустріч з міським поетом

 

                                                                                Поезія – це завжди неповторність,

                                                                                Якийсь безмежний дотик до душі.

                                                                                                                   Ліна Костенко

Мета: виховання любові к своєї малої Батьківщині, знайомство з міським поетом, збагачення духовного світу учнів, розвиток читацького інтересу.

 Людина здавна шукає натхнення з різних джерел. Ними може бути поезія, музика, чи просто розмова з друзями. Поети не мислять свого життя без рим, метафор та віршів - „О слово, що без тебе Я...?” Поезія – це щось більше, аніж спосіб пізнання, поезія – це,

передусім, спосіб життя та невід’ємна частка людської особистості.

 7 жовтня 2021року у шкільний бібліотеці з учнями 8-10кл.відбулась зустріч с міським поетом А.В.Хололовичем. Молодий талановитий поет, випускник нашої школи.

 Основними темами його віршів є теми кохання, філософії  буття, пошук сенсу життя. Вірші Олександра неповторні і дуже ліричні. Під час спілкування учні задавали  різні питання поету. « Можливо  навчитися писати вірші? », « Згадуєте  ви свої перші віршики? Про що були вони?», « Який шкільний предмет вам подобався?»,  « В який час до вас приходять вірші?» та інші питання. Олександр Вікторович відповів на всі питання, а потім прочитав де кілька своїх віршів.

Кожен з поетів починав творити в шкільні роки, виявилось, що серед учнів, які були присутні була учениця 8А класу Ліпкова Аліна , яка пише вірші. Аліна із задоволенням теж читала свої вірші.

  Олександр Вікторович подарував шкільний бібліотеці збірку своїх  віршів « Пока бьется сердце». Учні вдячні О.В.Хололовичу за спілкування.

 

Зав.шк. бібліотекою Гецман Г.І.

Категория: Новини школи | Просмотров: 104 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]