Главная » 2021 » Грудень » 9 » Всесвітній День Гідності в Україні
08:44
Всесвітній День Гідності в Україні

Цього року в Україні всьоме відбуваються урочисті події щодо святкування Всесвітнього Дня Гідності. Учні Костянтинівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №16вже вкотре за інформаційної та методичної підтримки спільноти відповідального вчительства EdCamp Ukraine беруть участь у такому важливому  заході.

Цього тижня учні 6-Б класу згадували, що гідність – це усвідомлення власної цінності і цінності інших людей, повага до себе й оточуючих.  Діти замислювались, що таке доброчесність і чому важливо чинити правильно навіть тоді, коли тебе ніхто не бачить.

Протягом класної години  шестикласники склали хмаринку слів до слова «ГІДНІСТЬ»,  ознайомились з її основними принципами. Учні міркували, чому важливо мати свободу вибору дій і як наша гідність пов’язана з гідністю інших людей. Працюючи в групах, діти оцінювали вчинки уявних підлітків, давали їм оцінку з позиції, чи це гідна й доброчесна поведінка. Шестикласники слухали магічні історії та наприкінці заняття написали собі листа з обіцянками бути  гідними людьми.

Діти прийшли до висновку, що велике поняття гідності залежить від наших маленьких вчинків і, незважаючи на  рівень доброчесності  людей поруч з нами, потрібно дотримуватись моральних норм і правил.

 

Класний керівник 6-Б класу   Олена Бочкарьова

Категория: Новини школи | Просмотров: 102 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]