Главная » 2020 » Березень » 15 » Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія-2020»
18:08
Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія-2020»

 

11березня 2020р. в Костянтинівський міській бібліотеці для учнів 6-7 класів відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія-2020».

Основна ідея «Книгоманії» – популяризація читання. Цей конкурс дає можливість дітям здобути перемогу завдяки систематичному читанню. Учасники і переможці конкурсу мають можливість переконатися в тому, що вони не самотні у своїх  літературних  уподобаннях та подискутувати про улюблені книжки.

 У цьому конкурсі брали участь учні навчальних закладів нашого міста. Також учасниками конкурсу були і учениці нашої школи Симоненко Поліна (6-Акл.) та Шмагіна Анастасія (6-Акл.). 

 Серед Костянтинівських книгоманів перемогу  здобула Шмагіна Анастасія, учениця  6-А класу ЗЗСО №16.

Сьогодні вона виборола право представляти наше  місто  на обласному етапі конкурсу. Вітаємо переможницю! Бажаємо ніколи не зупинятися на досягнутому та розвивати свій талант й надалі!

 Довідка:
Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія» проводиться з 2005 року. Всього у ньому за роки проведення взяло участь понад 1 мільйон школярів з усіх областей України. Конкурс відбувся у 376 районах, 141 місті, понад 8600 школах та у 880 дитячих і сільських бібліотеках. Загалом на Фестивалі “Книгоманія” у Львові побував 791переможець з усіх  областей України.

  Тільки з Костянтинівки у Львові вже побували 3-є переможців (зі школи №27, Костянтинівського ліцею,  Костянтинівського ЗЗСО№16).  Так що у нашому місті люблять і читають книги.

 

  Зав.бібліотекою Костянтинівського ЗЗСО№16

   Гецман Г.І.

Просмотров: 191 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]