Главная » 2021 » Лютий » 19 » «Вшанування подвигів учасників Революції гідності й увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні»
11:06
«Вшанування подвигів учасників Революції гідності й увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні»

   В Україні 20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні. Революція Гідності стала переломним моментом у новітній історії нашої держави. Її події змінили всіх нас. Уже минуло сім років, а спогади настільки яскраві, наче це було вчора.

З метою гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, пройшов мітинг-реквієм  «Хай палають свічки пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні»

Зранку , 19 лютого 2021 року, рій « Хортиця» вшанував подвиг Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання та поклали  квіти до меморіальної дошки О. Пономарьова, встановленої на будівлі навчального закладу.

Сьогодні багато земляків бере участь  у  неоголошеній війні  на Сході нашої держави, яка забрала не одне життя  воїнів, які не вагаючись стали на захист рідної Батьківщини. Життя Олександра, як і життя сотні загиблих,  завжди буде прикладом для нас, бо вдивляючись в обличчя загиблого Героя, усвідомлюємо, що Україна втратила одного з найкращих, найсміливіших, найдостойніших синів.

Прикрепления: Картинка 1 · Картинка 2
Категория: Новини школи | Просмотров: 150 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]