Главная » 2019 » Грудень » 16 » Загроза, яку приховують вибухонебезпечні предмети.
21:57
Загроза, яку приховують вибухонебезпечні предмети.

У житті завжди важливо

Вести себе бережливо!

Бо доцільніше, до речі,

Запобігти небезпеці!

16 грудня в Костянтинівському ЗЗСО №16 відбулася зустріч здобувачів освіти 1-11 класів з представниками Міжнародної неурядової гуманітарної організації Представництва The HALO Trust в Україні.

Тема зустрічі: «Загроза, яку приховують вибухонебезпечні предмети.»

Мета: інформативно-виховна: актуалізувати і узагальнити знання учнів з безпечної поведінки під час небезпечних та надзвичайних ситуацій, навчити їх запобігати;

виховна: формувати в учнів якості свідомої особистості, виховувати мужність і спроможність приймати швидкі і правильні рішення в екстремальних умовах;

профілактична: попередити прояви паніки в небезпечних та надзвичайних ситуаціях.

У результаті бойових дій на сході України велика територія стала небезпечною для життя . Люди знаходять міни, розтяжки, боєприпаси. Від їх негативних дій загинуло дуже багато як дорослих, так і дітей.HALO Trust на сьогодні є найбільшою організацією, що займається питаннями гуманітарного розмінування.

Захід, який провели представники цієї організації, пройшов дуже цікаво. Діти слухали розповіді, дивилися та обговорювали відео, складали правила безпечної поведінки, приймали участь у іграх.

Життя людини-найвища цінність! Саме такі зустрічі та заходи, можливо, комусь допоможуть зберегти особисте життя або здоров’я .

Генатуліна С. А.

Категория: Новини школи | Просмотров: 206 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]