Главная » 2020 » Січень » 24 » Запобігання торгівлі людьми.
23:43
Запобігання торгівлі людьми.

23.01.2020 року в Костянтинівському закладі загальної середньої освіти № 16 пройшов урок для здобувачів освіти 6-тих класів « Запобігання торгівлі людьми»

Мета: Ознайомити здобувачів освіти з основними шляхами потрапляння українських громадян до тенет торгівців людьми. Навчити використовувати статті Конвенції ООН проправа дитини для аналізу правових ситуацій.

До навчального закладу завітала наша постійна гостя, головний спеціаліст Костянтинівського бюро правової допомоги Тіщенко Валерія.

Валерія ознайомила дітей з основними шляхами потрапляння українських громадян до тенет торгівців людьми. Навчити використовувати статті Конвенції ООН про права дитини для аналізу правових ситуацій.

Забезпечити формування чітких уявлень учнів про дії Кримінального Кодексу України щодо запобігання торгівлі людьми. Виховувати активну позицію щодо можливостей захисту своїх прав. Розвивати навички безпечної поведінки. Ознайомила з номерами телефонів довіри, як себе і своїх близьких родичів захистити. Виховувати толерантне ставлення до дітей, які потрапили в складні життєві обставини.

Здобувачі освіти відповідали на поставлені питання і за вірні відповіді отримували подарунки.

Наприкінці пізнавального уроку Валерія провела майстер клас з виготовлення долоньок « СТОП»

Сенсом ведення роботи з попередження торгівлі людьми є не заборони, не залякування негативними фактами, а надання необхідної достовірної інформації для того, щоб молоді люди самостійно могли зробити свідомий і виважений вибір.

Категория: Новини школи | Просмотров: 205 | Добавил: ириска | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]