Главная » 2021 » Лютий » 11 » «Здоров’я дорожче за золото»
13:08
«Здоров’я дорожче за золото»

«Здоров’я – розкіш для людини,

Найбільша цінність у житті…»

 

 

         В рамках реалізації Національної стратегії «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» 10.02.2021 року у 1-А класі Костянтинівського ЗЗСО № 16 відбувся захід «Здоров’я дорожче за золото».

Мета якого: сприяти отриманню учнями знань про поняття «здоров’я», «здоровий спосіб життя»; визначити та усвідомити фактори, що впливають на здоров’я; створити умови для формування у малюків позитивного ставлення до життя та власного здоров’я;  виховувати у дітей корисні звички, які допоможуть зміцнити здоров’я; прищеплювати інтерес до занять фізкультурою і спортом.

         «Здоров’я дорожче за золото» саме таке прислів’я пролунало на початку години спілкування. Вчитель Жирнова Н.А. повела своїх малюків «Стежинами здоров’я». На стежині «Режим дня» учні дізналися, як правильно розподілити свій час. Стежина «Особиста гігієна» познайомила первачків з казкою «Про дівчинку Марійку та бабусю Гігієну». На цій стежині дітей чекали завдання: «Відгадайка», де діти проявляли свою кмітливість у відгадуванні загадок, «Пазлик» - складали прислів’я, «Читайлик»- читали вірші  про здоровий спосіб життя. Але більше всього малечі сподобалася стежина «Активний відпочинок», на якій вони виконували імітаційні вправи: «Йдуть солдати», «Зростемо великими», «Літаки», «М’ячики» та інше. Фізичні вправи – це заряд на день. Після такої зарядки почуваєш себе бадьоро. А з щоденної бадьорості складається наше здоров’я.

         Хочеться, щоб наші діти були міцними і сильними, здоровими і щасливими. А  головне, щоб кожен з них переконався, що здоров’я великою мірою залежить від здорового способу життя.

                                                               Кл. керівниця Жирнова Н.А.

 

 

Категория: Новини школи | Просмотров: 150 | Добавил: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]